Enrique niet te spreken over arbitrage na verlies Barcelona

9 april 2017, 09:55

FC Barcelona verzuimde zaterdagavond om in de Primera División in te lopen op Real Madrid. De ploeg van Zinedine Zidane speelde gelijk tegen Atlético Madrid (1-1), maar Barcelona verloor met 2-0 van Málaga. Luis Enrique was na afloop woest op de arbitrage.

Enrique was duidelijk niet te spreken over scheidsrechter Jesús Gil Manzano. De trainer stelde op de persconferentie na afloop dat de rode kaart voor Neymar onterecht was en dat Barcelona ook nog een strafschop werd onthouden. "Voor ons gelden blijkbaar andere regels dan voor andere ploegen. Wij hebben een team dat weinig schoppen uitdeeld en toch krijgen we onbegrijpelijk veel kaarten. En dat terwijl enkele overtredingen van Málaga gewoon niet bestraft werden."

Volgens Enrique moet Barcelona de wedstrijd zo snel mogelijk vergeten. "Málaga benut de enige kans in de eerste helft die ze krijgen. Daar ging een fout van ons aan vooraf. Vanaf toen werd het een stuk lastiger voor ons", aldus de trainer, die nog vertrouwen heeft in de landstitel. "Het is nu was moeilijker, maar de competitie duurt nog wel even." Real Madrid heeft drie punten meer en nog een wedstrijd minder gespeeld dan FC Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen