Faber boos: "We stonden als een stel kamelen te slapen"

8 april 2017, 23:43

Ernest Faber vond zijn club FC Groningen zaterdag nog redelijk beginnen aan de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Toch keken de noorderlingen bij rust al tegen een 3-0 achterstand aan in het Kyocera Stadion.

"Als je als een oud wijf staat te verdedigen…", mopperde Faber na afloop bij FOX Sports. In de rust gaf de oefenmeester een donderspeech, maar direct na de pauze viel ook de 4-0. "Dat vind ik nog het ergste. Ik dacht dat Sinterklaas niet bestond, maar vanavond is hij herboren. Als je het binnen een kwartier zo weggeeft…"

"In zo'n wedstrijd moet je je ambitie tonen waar je met elkaar naartoe wil. Dan moet je je helemaal leeg spelen en de duels aangaan. We begonnen nog goed, maar gaven de eerste goal zo gemakkelijk weg. Daarna stonden we als een stel kamelen te slapen. Hou dan op en ga lekker iets anders doen, maar geen betaald voetbal spelen", foeterde Faber.

Groningen kwam nog wel terug tot 4-3. "In zo'n duel moet je onverstoorbaar je werk doen, maar dat heb ik vanavond gemist. En dan kunnen we na de 4-0 wel dingen laten zien…"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen