Koploper Chelsea heeft geen moeite met Bournemouth

Koploper Chelsea heeft geen moeite met Bournemouth

8 april 2017 – De voorsprong van Chelsea op nummer twee Tottenham Hotspur in de Premier League bedraagt weer zeven punten. De koploper boekte zaterdag een probleemloze overwinning bij AFC Bournemouth. De Londenaren wonnen in het Vitality Stadium met 1-3.Chelsea had voor rust de volledige controle en kwam binnen twintig minuten ook met 0-2 voor. In de zeventiende minuut werd het 0-1 door een eigen goal van Adam Smith. Eden Hazard maakte drie minuten later de tweede Chelsea-treffer. De Belgische aanvaller rondde het goed af nadat N'Golo Kanté hem had diep gestuurd.

Hoewel Chelsea weinig problemen had met Bournemouth kwam de thuisclub op slag van rust wel terug in de partij. Joshua King maakte er 1-2 van. Een gelijkspel zat er echter niet in voor de gastheer. Uit een vrije trap zette Marcos Alonso Chelsea in de 68ste minuut zelfs nog op 1-3, wat ook de eindstand was.

De overwinning brengt het totaal van Chelsea op 75 punten. Tottenham Hotspur, dat eerder op de dag Watford FC met 4-0 versloeg, volgt met 68 punten op de tweede plaats in de Premier League.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 26 januari 2021

  2. maandag 25 januari 2021