Hutchinson helpt Besiktas aan zege, Brugge morst

8 april 2017, 20:35

In een doelpuntrijke wedstrijd heeft voormalig PSV-speler Atiba Hutchinson Besiktas drie punten bezorgd tegen Trabzonspor. De Canadees maakte zaterdag in het Senol Günes Stadyumu in Trabzon in de slotfase het verschil: 3-4.

Met 26 punten uit de laatste tien wedstrijden was Trabzonspor de ploeg in vorm in de Turkse competitie. De zesvoudig landskampioen maakte het Besiktas ook heel lastig. Trabzonspor maakte twee keer een achterstand ongedaan en nam in de 65ste minuut de leiding via Hugo Rodallega (3-2). Dankzij een sterke laatste zestien minuten gingen de punten toch mee naar Istanbul. Talisca zette Besiktas in de 75ste minuut op 3-3, Hutchinson tekende in de extra tijd op aangeven van Gökhan Gönul voor de 3-4.

Besiktas, waar Ryan Babel de hele wedstrijd speelde, verstevigt met de zege de koppositie in de Turkse competitie. Het heeft acht punten voorsprong op nummer twee Istanbul Basaksehir, dat maandag nog wel de kraker tegen Galatasaray speelt.

Club Brugge morst weer

Na de 2-1 nederlaag bij KAA Gent wist Club Brugge ook haar tweede duel in Play-Off I, waarin om de Belgische titel wordt gespeeld, niet te winnen. Met Ricardo van Rhijn, Stefano Denswil, Ruud Vormer en Lex Immers in de basis eindigde de thuiswedstrijd tegen Charleroi zaterdag in 1-1. Wesley bracht Club Brugge vlak na rust op 1-0, Christian Bedia maakte een kwartier voor tijd gelijk uit een penalty.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen