Inter verlengt met in ArenA debuterende international

7 april 2017, 10:59
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/danilo-d-ambrosio">Danilo D'Ambrosio heeft zijn contract bij Internazionale verlengd. De 28-jarige verdediger heeft tot medio 2021 bijgetekend in het Stadio Giuseppe Meazza, zo hebben de Nerazzurri via de officiële clubkanalen bevestigd.

Daarmee komt er voor D'Ambrosio een einde aan geweldige week. Daarin vierde hij zijn debuut voor de Italiaanse ploeg. In de met 1-2 gewonnen oefeninterland tegen Oranje in de Amsterdam ArenA kwam hij vlak voor tijd binnen de lijnen. Afgelopen maandag maakte de verdediger ook nog zijn eerste treffer in dienst van Inter, dat wel met 1-2 van Sampdoria verloor. D'Ambrosio voegde zich in januari 2014 bij Inter, dat hem destijds van Torino overnam.

Het zou overigens goed kunnen dat Inter snel met meer contractnieuws komt. De Corriere dello Sport claimt namelijk dat de Milanese grootmacht een akkoord heeft bereikt met Domenico Berardi, een groot talent van Sassuolo. De aan Pescara verhuurde Gianluca Caprari zou betrokken worden bij de deal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen