Fraser: "Sommige spelers waren niet meer coachbaar"

6 april 2017, 08:11

Vitesse-trainer Henk Fraser hinkte op twee gedachten na de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. De oefenmeester zag dingen die voor verbetering vatbaar zijn, maar noteerde ook lichtpuntjes. De bekerfinalist won woensdag met 0-1 in het Polman Stadion.

"Tijdens de wedstrijd was ik er veel meer van overtuigd dat we terecht wonnen, nu de partij afgelopen is ga ik daaraan meer twijfelen", zucht Fraser bij Omroep Gelderland. "Onder andere de twee schoten van Heracles op de paal hebben hiermee te maken. De eerste helft deden we meer logische dingen dan in de tweede helft. De tweede helft was slordiger, spannender en daardoor ook leuker voor het publiek."

Vitesse had in de tweede helft juist lange tijd een man meer, nadat Heracles-speler Robin Pröpper zijn tweede gele kaart had gekregen. "Sommige spelers waren niet coachbaar meer. Als je tegen tien man komt te staan, is het belangrijk dat je je aan de afspraken houdt. Ook haalden we te weinig uit de fase waarin Heracles risico's nam", besluit Fraser, die in de slotfase ook zag dat zijn eigen ploeg met tien man kwam te staan, nadat Kevin Diks zijn tweede gele kaart had geïncasseerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen