Faber geeft Groningen compliment: "Goede teamprestatie"

6 april 2017, 07:43

Ernest Faber, de trainer van FC Groningen, maakte zijn spelers woensdag een compliment. De noorderlingen wonnen die avond in het eigen Noordlease Stadion met 2-0 van NEC en blijven daardoor meedoen in de strijd om een ticket voor de play-offs om Europees voetbal.

"Het was een mooie overwinning. Complimenten aan de groep daarvoor", zegt Faber op de clubwebsite. "We hadden de afgelopen periode veel gelijk gespeeld en blijken al een tijdlang moeilijk te verslaan. Behalve de beginfase hebben we deze wedstrijd goed gespeeld, al hadden we het met zoveel grote kansen al eerder moeten afmaken."

"We startten niet zo goed als we normaal doen. Na de 1-0 kwam er wel meer rust in de ploeg. Als we nog meer het overzicht bewaren in de eindfase van de aanval, had het zomaar 4-0 of 5-0 kunnen worden", stelt Faber. "Maar het is in elk geval mooi dat we de drie punten over de streep hebben gebracht. Een goede teamprestatie. De ploeg heeft hiermee bewezen goed om te kunnen gaan met steeds meer spanning en druk. Donderdag gaat de focus direct op 'ADO-uit' van zaterdag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen