Olympique Lyon pas in slotfase op stoom tegen Metz

5 april 2017, 20:53

Olympique Lyon heeft aan de uitwedstrijd tegen FC Metz drie punten overgehouden. Alexandre Lacazette opende de score voor de bezoekers terwijl Jordan Ferri en Corentin Tolisso in de slotfase nog trefzeker waren. Memphis Depay kwam niet in actie omdat het een inhaalwedstijd betrof. De aanvaller stond nog niet onder contract bij de club op de datum dat het duel eigenlijk gespeeld zou worden.

Lacazette opende na een uur spelen de score. Het betekende alweer zijn 24ste doelpunt in de Ligue 1 in 26 wedstrijden. Lange tijd leek het een nipte zege te gaan worden voor Lyon, maar drie minuten voor tijd viel de tweede treffer voor de bezoekers alsnog. Ferri tekende voor de 0-2. In blessuretijd werd het nog erger voor Metz, want Tolisso maakte ook nog de derde voor Lyon.

Lyon staat in de Ligue 1 op de vierde plaats, die recht geeft op deelname aan de voorronde voor de Europa League. De achterstand op nummer drie OGC Nice bedraagt dertien punten en dus is de derde plaats een gesloten boek voor de ploeg van Memphis. Wel loopt Lyon uit op de nummer vijf, Olympique Marseille, waardoor het verschil nu zeven punten is. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen