Talent Bentancur wacht keuring bij Juventus, AZ legt jeugd vast

Talent Bentancur wacht keuring bij Juventus, AZ legt jeugd vast

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

3 april 2017 – Rodrigo Bentancur is bijna speler van Juventus. De negentienjarige Uruguayaan is al in Turijn, waar hij maandag de medische keuring moest doorstaan, zo blijkt uit een tweet van de club. Het talent zou dan worden overgenomen van Boca Juniors.

De centrale middenvelder maakte op zeventienjarige leeftijd al zijn debuut in de hoofdmacht van de Argentijnse topclub. Tot dusver speelde hij 46 wedstrijden in het eerste, waarin hij een keer scoorde en twee assists gaf. De jeugdinternational heeft bij Boca nog een contract tot en met eind 2018.

AZ geeft jeugdinternational Lathouwers driejarig contract
Robin Lathouwers komt momenteel nog uit voor AZ onder de zeventien, maar dat de club hem uiteindelijk ook in de hogere teams ziet uitblinken, werd maandag duidelijk. De back kreeg van de Alkmaarders een contract dat hem tot de zomer van 2020 in Alkmaar houdt.

"Met Robin hebben we een moderne back vastgelegd die past in het profiel van de club", zegt directeur voetbalzaken Max Huiberts op de clubwebsite. "Hij is verdedigend sterk, maar ook comfortabel aan de bal. Robin is elke dag bezig om zich te verbeteren en heeft goed voor ogen waar hij naartoe wilt. Hij zorgt voor de optimale voorwaarden om te presteren en is daarin een voorbeeld voor de rest van de groep."

Reacties

gerelateerd