Lovren: "Als ik mijn been laat zien, is het voorpaginanieuws"

4 april 2017, 08:10

Bij een derby wordt er vaak op het scherpste van de snede gespeeld, zeker bij een beladen pot als Liverpool - Everton. Ross Barkley zocht ook een paar keer de grenzen op en trof daarmee ook Dejan Lovren. De verdediger van de thuisploeg was op zijn zachtst gezegd niet blij met zijn tegenstander.

"Als ik jullie nu mijn been laat zien, dan trekken jullie grimassen. Het zou krantenkoppen in beslag nemen", vertelt de Kroaat tegenover The Guardian. "Het was een zware tackle, maar dergelijke ingrepen hebben we wel vaker gezien. Maar hij heeft zijn excuus niet aangeboden en dat staat me niet aan."

"Als je een stevige tackle uitdeelt, wees dan niet bang om dat toe te geven", vervolgt Lovren. "Zeg 'sorry' en ga niet met de scheidsrechter lopen discussiëren dat het geen overtreding was. Ik denk dat iedereen gezien heeft dat het dat wel was."

Liverpool won de derby uiteindelijk met 3-1. Sadio Mané, Philippe Coutinho en Divock Origi scoorden voor The Reds, terwijl het uitdoelpunt werd gemaakt door Matthew Pennington. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen