FC Barcelona rekent in laatste half uur af met Granada

2 april 2017, 23:00   Bijgewerkt: 3 april 2017, 00:27

Na een uur stond het nog 1-1, maar uiteindelijk heeft FC Barcelona de uitwedstrijd tegen laagvlieger Granada CF toch met ruime cijfers gewonnen. De Catalaanse club zegevierde zondag met 1-4 in het Estadio Nuevo Los Cármenes van Granada.

FC Barcelona was voor de pauze al de bovenliggende partij in Andalusië, maar Granada verdedigde goed. Toch kwamen de bezoekers op slag van rust op 0-1. Luis Suárez opende de score met een fraaie lob. Jeremie Boga bracht de thuisclub vijf minuten na de doelwissel, op aangeven van Matthieu Saunier, verrassend op gelijke hoogte.

Barça moest ineens aan de bak, maar won toch ruim. Na een mooie pass van Suárez tekende Paco Alcácer in de 64ste minuut voor de 1-2. Nadat Granada-speler Uche Agbo in de 82ste minuut zijn tweede gele kaart had gekregen maakten de Catalanen nog twee treffers. Een minuut later werd het door een eigen goal van Saunier 1-3, Neymar zorgde in de extra tijd geheel ongedekt bij de tweede paal met zijn honderdste goal voor Barça voor de 1-4 eindstand.

Door de winst komt Barça op 66 punten. Koploper Real Madrid, dat eerder op de dag met 3-0 won van Deportivo Alavés, heeft er twee meer. De lijstaanvoerder heeft wel nog een wedstrijd tegoed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen