FC Utrecht voorbij Willem ll in moeizame wedstrijd

1 april 2017, 22:47

FC Utrecht heeft goede zaken gedaan in de strijd om de vierde plaats door in eigen huis Willem II met 2-0 te verslaan. Een enerverend duel was het niet, waardoor een vroege goal van Sebastien Haller en een late treffer van Richairo Zivkovic voldoende waren voor een Utrechtse zege. De ploeg van trainer Erik ten Hag heeft na deze zege de vierde plek op de ranglijst stevig in handen.

De ploeg van trainer Erik ten Hag kwam dus goed uit de startblokken, maar kon de vroege voorsprong geen vervolg geven. Het tempo ging wat omlaag en de echte aanvalsdrang was verdwenen, hoewel met name Ayoub zich gretig toonde en af en toe een speldenprik kon uitdelen. Willem ll kon zich met dank aan Utrecht vervolgens wat beter in de wedstrijd voetballen en had via Fran Sol na een half uur zelfs op gelijke hoogte moeten komen. De Spanjaard kreeg een dot van een kans maar schoof de bal langs de verkeerde kant van de paal.

Zover kwam het niet, want behoudens een paar opportunistische lange ballen en corners kwamen de Tilburgers niet meer in de buurt van de goal van Jensen. In de laatste minuut van de wedstrijd wist FC Utrecht ook nog eens de score te verdubbelen, toen Zivkovic binnen kon tikken nadat invaller Nacer Barazite tot twee keer toe de paal had geraakt: 2-0. Willem ll loopt dus dure punten mis in de strijd om de play-offs, terwijl Utrecht met deze zege een voorschot neemt op de vierde plek op de eindklassering van dit seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen