Mourinho heeft spijt van situatie rond Schweinsteiger

31 maart 2017, 17:55

José Mourinho heeft spijt van de manier waarop hij is omgegaan met Bastian Schweinsteiger. De Portugese manager zette de Duitse middenvelder afgelopen zomer uit de selectie van Manchester United omdat hij hem niet nodig had. Schweinsteiger moest meetrainen met de beloften, maar knokte zich in de loop van het seizoen terug in de A-selectie. Desondanks vertrok hij onlangs naar Chicago Fire.

"Hij is één van de spelers jegens wie ik spijt heb vanwege hoe ik met hem ben omgegaan", aldus Mourinho. "Het gaat niet om hem als speler en of ik hem wel of niet gekocht zou hebben, maar om Bastian als professional en mens. Het laatste dat ik tegen hem heb gezegd, is dat ik de eerste keer fout zat en dat ik nu het goede moet doen. Toen hij me vroeg of hij mocht vertrekken, moest ik wel 'ja' zeggen. Het spijt me voor zijn eerste periode. Dat weet hij."

"Ik ga een goede jongen missen. Hij had een positieve invloed op de training. Waarschijnlijk hadden we hem nodig, maar ik moest hem wel laten gaan", vervolgt Mourinho. "Of ik het nu anders zou hebben gedaan? Ik had hem bij de selecte gehouden. Ik zat fout. Voor mij is het geen probleem om dat toe te geven. Ik heb het hem ook gezegd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen