Vitesse gaat door met Zhang, 'Vako' lijkt terug te keren

Vitesse gaat door met Zhang, 'Vako' lijkt terug te keren

31 maart 2017 – Ook bij Vitesse heeft men de spelers met een aflopend tweede contract, zoals het volgens de regels moet, uitsluitsel gegeven over hun situatie in de nabije toekomst. Zo is de optie in de verbintenis van Yuning Zhang gelicht, waardoor de Chinese spits vastligt tot de zomer van 2018. Ook Anil Mercan is langer vastgelegd, zo melden de Arnhemmers.Dat geldt niet voor Arshak Koryan, Wouter Dronkers en Ewout Gouw, wiens aflopende contracten formeel opgezegd zijn. Dronkers gaat studeren in Amerika, Koryan vertrekt sowieso en met Gouw wordt nog gesproken door Vitesse. Dat geldt ook voor Jovi Munter, wiens contract ook ten einde loopt.

De verhuurperiode van Kevin Diks (Fiorentina), Adnane Tighadouini (Malaga CF), Nathan (Chelsea), Lewis Baker (Chelsea), Matt Miazga (Chelsea) en Mukhtar Ali (Chelsea) lopen stuk voor stuk af. Vitesse gaat wel kijken over deze spelers langer op huurdienst kunnen spelen in de Gelredome. Valeri Qazaishvili wordt dit seizoen door Vitesse uitgeleend aan Legia Warschau, maar keert komende zomer zeer waarschijnlijk terug in Arnhem. Het contract van de Georgische middenvelder loopt nog door tot medio 2018.

Tot slot hebben Arnold Kruiswijk, Kelvin Leerdam, Kai Koreniuk en Imad Najah en trainers Andy Myers, Raimond van der Gouw en John Lammers ook een aflopend contract, maar hoeft Vitesse deze nog niet formeel op te zeggen omdat het hun eerste dienstverband is. De Arnhemse eredivisionist meldt dat het nog gaat praten met deze spelers en trainers.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 5 juli 2020

  2. zaterdag 4 juli 2020

  3. vrijdag 3 juli 2020