Berahino ontkent drugsgebruik: "Schorsing lastig te aanvaarden"

Berahino ontkent drugsgebruik: "Schorsing lastig te aanvaarden"

30 maart 2017 – Saido Berahino zat acht weken stil bij West Bromwich Albion. Hij werd geschorst vanwege drugsgebruik. In een gesprek met de BBC stelt de inmiddels naar Stoke City verkaste aanvaller dat hij er destijds geen weet van had dat hij aan drugs zat en dat iemand het spul in zijn drankje heeft gedaan.

"Geschorst worden voor iets dat je niet echt gedaan hebt, is lastig om te aanvaarden", vertelt 23-jarige Engelsman. Volgens hem was de hoeveel drugs 'heel laag' en was hij zich er niet van bewust dat hij drugs tot zich nam. "Je gaat een keer uit en je kent de mensen om je heen niet, maar er zijn een paar mensen die je te grazen willen nemen. Natuurlijk, ik was in een club, dus ik moet eerlijk zeggen dat ik onverantwoordelijk bezig was."

"Vanaf het moment dat het gebeurde, stortte alles in elkaar. Tot op de dag van vandaag kan ik nog niet begrijpen wie dat mij aan heeft willen doen", vervolgt Berahino. Die vervolgens weinig steun vond binnen de club. "Niemand nam het voor me op. Niemand beschermde me. Het was ongelooflijk lastig om niet meer te mogen doen wat je het liefste doet: opstaan en voetballen met een lach op je gezicht."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 21 november 2017