Bayern mist Neuer twee duels, toekomst Kagawa onzeker

30 maart 2017, 11:14

Manuel Neuer kan de komende twee wedstrijden nog niet onder de lat staan bij Bayern München. De 31-jarige doelman heeft een kleine operatie aan zijn linkervoet ondergaan en zal daardoor nog niet kunnen keepen tegen FC Augsburg (zaterdag) en 1899 Hoffenheim (dinsdag). De goalie zat tijdens de interlandperiode van Duitsland ook al geblesseerd thuis.

Gnabry

Bij Werder Bremen moet men nog even geduld hebben met Serge Gnabry. De 21-jarige aanvaller, afgelopen zomer overgekomen van Arsenal, kan door zijn spierproblemen in de wedstrijden tegen SC Freiburg en Schalke 04 nog niet zijn rentree maken. De duels met Bayer Leverkusen en RB Leipzig ging ook al aan Gnabry's neus voorbij.

Kagawa

Tot slot is de toekomst van Shinji Kagawa onzeker bij Borussia Dortmund, zo meldt Kicker. Hoewel de Japanse technicus een contract tot medio 2018 heeft en zonder contractverlenging dus weg zou moeten om nog geld op te leveren, is er nog niet met hem gesproken over een langere samenwerking. Hij heeft 52 goals en veertig assists genoteerd in 175 Bundesliga-wedstrijden, maar de huidige coach Thomas Tuchel lijkt niet de grootste fan van Kagawa te zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen