Barcelona 'verrast en verontwaardigd' door schorsing Messi

1 april 2017, 00:06

FC Barcelona snapt er niets van waarom de FIFA Lionel Messi voor vier wedstrijden heeft geschorst. De Argentijnse aanvaller werd voor die termijn het strafbankje opgestuurd, nadat hij in de WK-kwalificatiewedstrijd van zijn land tegen Chili een lid van de arbitrage had beledigd.

"FC Barcelona is verrast en verontwaardigd", reageert de club in een persbericht op de schorsing van Messi. "Deze schorsing is niet eerlijk en buitenproportioneel. Ten slotte wil FC Barcelona haar steun aan Lionel Messi benadrukken. Hij is binnen en buiten het veld een voorbeeldige speler."

Zonder Messi verloor Argentinië dinsdag (lokale tijd) de WK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Bolivia met 2-0, waardoor het land nu vijfde staat in de Zuid-Amerikaanse kwalificatiegroep. Die klassering is aan het einde slechts goed voor een ticket voor de play-offs, terwijl de top-vier zich rechtstreeks kwalificeert voor de mondiale titelstrijd in 2018 in Rusland. Er zijn nog vier speelronden te gaan in het Zuid-Amerikaanse kwalificatietraject.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen