Capello en Van Gaal in ArenA, Stokkers langer bij Fortuna

27 maart 2017, 18:44

Er is dinsdagavond hoog bezoek in de Amsterdam ArenA. Voorafgaand aan de oefeninterland tegen Italië wordt er in het stadion afscheid genomen van Clarence Seedorf en Fabio Capello en Louis van Gaal zullen bij dat afscheid zijn.

Dat maakt de KNVB maandagavond bekend. Seedorf heeft met de ervaren trainers een bijzondere band, aangezien de middenvelder onder Louis van Gaal debuteerde bij Ajax en met Capello werkte bij Real Madrid en AC Milan. Dinsdag zijn ze dus aanwezig in de ArenA om het afscheid van Seedorf bij Oranje bij te wonen. 

Stokkers blijft bij Fortuna

Finn Stokkers streek in de winter bij Fortuna Sittard neer en de periode van de oud-speler van Sparta in Limburg is voorlopig een doorslaand succes. De aanvaller kwam in zijn eerste vijf wedstrijden tot scoren en heeft als beloning een nieuw contract getekend. Hij staat daardoor nu nog 2,5 jaar op de loonlijst in Limburg. "Finn heeft zijn waarde al bewezen en wordt alleen maar beter", zegt technisch directeur Charly Chudik op de clubwebsite.. "Ook de komende jaren zal hij een belangrijk onderdeel van Fortuna zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen