Veel nieuws bij Utrecht: Ruiter en Barazite wijzen voorstel af

27 maart 2017, 14:45

Jeff Hardeveld, de 22-jarige linksback die heel veel pech heeft met blessures, heeft zijn contract bij FC Utrecht tot medio 2018 verlengd, met een optie voor nog een jaar. Ook Karim Loukili, Rick van der Meer, Menno Heus, Rick Mulder en Sylla Sow blijven langer bij de club uit de Domstad, zo is officieel bevestigd.

"Jeff heeft een moeilijke periode achter de rug, maar geniet het vertrouwen van de technische staf", zegt coach en technisch manager Erik ten Hag op de clubwebsite. "Wij hebben het geloof dat hij uit deze zware periode komt en kijken ernaar uit hem weer te zien renderen in het shirt van FC Utrecht."

Kevin Conboy, Edson Braafheid, Andreas Ludwig, Myenty Abena, Serhat Cakmak, Bram van Eijk en Robin de Jong zijn nog niet zeker van een langer verblijf, zo meldt Utrecht. Zij hebben een in een aangetekende brief te horen gekregen dat hun contracten (nog) niet worden verlengd.

Robbin Ruiter en Nacer Barazite konden bijtekenen, maar hebben een eerste aanbieding naast zich neergelegd. Hamza Boukhari heeft ook een aanbieding afgewezen, terwijl Ali Ulusoy nog een voorstel in beraad heeft.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen