Groep C: Duitsland blijft foutloos, ruime zege Tsjechië

Groep C: Duitsland blijft foutloos, ruime zege Tsjechië

26 maart 2017 – Duitsland heeft in groep C haar foutloze status weten te behouden. Op bezoek bij Azerbeidzjan werd er eenvoudig met 1-4 gewonnen. Tsjechië klimt voorlopig naar de tweede plek door een ruime 0-6 zege in San Marino, waar het vooral voor rust prijsschieten was.Azerbeidzjan - Duitsland 1-4
Twintig minuten had Duitsland nodig om de ban te breken André Schürrle met een lage voorzet gevonden tikte de 0-1 tegen de touwen. De bezoekers werden daarna echter wat laks en keken na een halfuur apathisch toe toen Dimitrij Nazarov de gelijkmaker binnenschoot. Thomas Müller en Mario Gómez brachten Duitsland echter nog voor rust al op een veilige 1-3 voorsprong. Na de pauze hoefde het voor Duitsland niet zo erg meer. Uiteindelijk zorgde Schürrle met een opleving nog wel voor de 1-4.

San Marino - Tsjechië 0-6
Een kwartier wist San Marino stand te houden, maar daarna lag het dan ook wagenwijd open achterin. In een tijdsbestek van negen minuten scoorden Antonin Barak (twee keer), Vladimir Darida en Theodor Gebre Selassie. Ook Michael Krmencik deed nog voor rust zijn duit in het zakje. Na de pauze stokte de doelpuntenmachine en hield San Marino relatief eenvoudig stand, waardoor een echte monsterscore uitbleef. Alleen Darida trof een kwartiertje voor tijd vanaf de strafschopstip nog het doel.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 3 april 2020

  2. donderdag 2 april 2020

  3. woensdag 1 april 2020