Lopetegui na zege: "Hadden nog veel vaker moeten scoren"

24 maart 2017, 23:57

Spanje versloeg vrijdagavond Israël met 4-1 in de kwalificatiewedstrijd voor het WK 2018. Julen Lopetegui vond zijn ploeg goed spelen, maar de bondscoach stelde ook dat de uitslag nog een stuk hoger had kunnen en moeten oplopen.

Door de ruime zege op Israël blijft Spanje de koploper in de kwalificatiegroep. "Ik vond de intensiteit waarmee we in balbezit gespeeld hebben heel goed. Na de 3-0 werd dat iets minder, maar over het algemeen gezien denk ik dat we een prima wedstrijd hebben gespeeld", stelde Lopetegui na afloop tijdens de persconferentie. "We scoren vier keer, maar we hadden nog veel meer doelpunten kunnen en moeten maken."

Naast Spanje staat ook Italië in groep G op dertien punten uit vijf wedstrijden. "We denken nog niet aan het rechtstreekse duel. Eerst komt nog het treffen met Macedonië", aldus de bondscoach, die zijn keuze voor enkele wissels moest uitleggen. "Thiago had een flinke tik gekregen dus besloten we om hem naar de kant te halen. Daarnaast liet ik Isco invallen omdat Andrés Iniesta de laatste tijd niet heel veel gespeeld heeft."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen