FC Twente legt doelman Brondeel voor vier jaar vast

24 maart 2017, 17:53

FC Twente heeft doelman Jorn Brondeel gecontracteerd. Dat heeft de club bekendgemaakt via de officiële clubwebsite. De 23-jarige Belg is eigendom van Lierse SK, maar speelt momenteel op huurbasis voor NAC Breda. De keeper sluit komende zomer aan bij de selectie van Twente.

De 23-jarige Brondeel tekent een contract tot medio 2021. FC Twente betaalt een kleine transfersom aan Lierse SK. "Ik ben blij dat ik hier heb getekend en kijk er naar uit om straks voor FC Twente uit te komen. FC Twente is een grote club, die ik natuurlijk ken van spelers als Ruiz, Chadli, Rosales en trainer Preud'homme. FC Twente heeft een prachtig stadion en een grote aanhang", aldus de doelman bij de ondertekening.

Jan van Halst maakt eveneens bekend dat Joël Drommel komend seizoen verhuurd zal worden. De club wil hem zo ervaring laten opdoen. "Met het vertrek van Sonny Stevens en de intentie om Joël Drommel volgend seizoen te verhuren zodat hij meer vlieguren kan maken, is het goed dat we in dit stadium al Jorn Brondeel hebben vastgelegd. We hebben hem uitgebreid bekeken en hij heeft dit seizoen bij NAC nog eens bewezen dat hij een talentvolle keeper is", zegt de technisch directeur.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen