Milik moet geduld hebben: "Mertens doet het heel goed"

23 maart 2017, 14:03

Arek Milik kende een prima start bij Napoli, maar een knieblessure gooide roet in het eten. Tijdens zijn afwezigheid pakte Dries Mertens zijn kans, waardoor de Pool het nu vooral moet doen met invalbeurten. Zelf zegt de oud-Ajacied geduld te hebben.

Sinds Milik zijn rentree maakte na de knieblessure, kwam hij slechts 38 minuten in actie voor Napoli. "Ik ben beschikbaar, maar ik begrijp ook dat het lastig is voor de trainer om veranderingen door te voeren terwijl het team het de laatste tijd goed doet", vertelt hij aan het Poolse Przegladem Sportowym. "Mertens doet het goed in de spits. Ik moet nu wachten op mijn kans."

Milik keerde veel sneller terug dan verwacht van zijn knieblessure en beseft ook dat hij nog niet geheel topfit is. "De operatie is nog maar vijf maanden geleden. Bij veel spelers duurt het herstel langer. Daarom kan ik nu nog wel accepteren dat ik op de bank zit", stelt de Pool, die zich geen zorgen maakt om zijn knie. "Ik heb geen complicaties gehad. Ik heb nog een paar weken nodig om compleet fit te worden. Maar ik ben ervan overtuigd dat ik dezelfde speler zal zijn als voor mijn blessure."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen