Mihaylov: "Nederland niet meer zo sterk als voorheen"

23 maart 2017, 11:06

Nikolay Mihaylov verdedigt vanwege de blessure van eerste doelman Vladislav Stojanov waarschijnlijk het doel van Bulgarije in het WK-kwalificatieduel met Oranje van zaterdag. De oud-speler van FC Twente ziet dat Nederland niet zo sterk meer is als enkele jaren terug.

Mihaylov stelt dat Nederland de afgelopen jaren in de problemen is gekomen. "Ze moeten veel jonge spelers inpassen en er zijn er een paar die niet wekelijks spelen bij hun club. Het is duidelijk dat Nederland niet meer zo sterk is als een paar jaar geleden", vertelt de doelman aan de NOS. Toch ziet hij Nederland als favoriet. "Er is maar een team dat zaterdag iets te verliezen heeft en dat zijn wij niet. Wij gaan alles op alles zetten om het Nederland zo lastig mogelijk te maken. Dan zien we wel wie uiteindelijk wint."

Maar ook bij Bulgarije gaat alles niet van een leien dakje. "Er speelt niemand in de Premier League, niemand in de Bundesliga en niemand in de Primera División. In Italië spelen er wel twee, maar zij vechten tegen degradatie. De kwaliteit is de laatste tien jaar hard achteruitgegaan. Incidenteel boeken we een succesje, maar we kunnen ook zo verliezen van Luxemburg", verklaart Mihaylov.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen