Löw: "Engeland heeft ons laten werken voor het geld"

23 maart 2017, 09:29

Duitsland won woensdagavond de vriendschappelijke wedstrijd tegen Engeland met 1-0 dankzij een doelpunt van Lukas Podolski. Joachim Löw zag een goede wedstrijd van beide kanten en vond de Duitsers vooral de tweede helft beter.

Löw was tevreden met de manier waarop zijn team omging met de speelwijze van de Engelsen. "In de helft waren de jongens heel nerveus. Maar we hadden dan ook vrij veel jonge spelers opgesteld. Het duurde een tijdje voor we in de wedstrijd zaten. Uiteindelijk hebben we denk ik gewoon goed gespeeld. Het was prettig om tegen een team te spelen dat ons liet werken voor het geld", zei de bondscoach tijdens de persconferentie.

Het vriendschappelijke duel stond in het teken van het afscheid voor Lukas Podolski. "We hadden een film voor hem samengesteld en die voor de wedstrijd bekeken. Als iemand deze dag had kunnen samenstellen, dan was het precies zo gegaan als tijdens dit duel", doelde hij op het prachtige doelpunt van de aanvaller dat Duitsland de winst bezorgde. "Bijzondere spelers hebben bijzondere afscheidswedstrijden. Iedereen is blij met deze uitkomst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen