Podolski neemt met wereldgoal afscheid van Mannschaft

22 maart 2017, 22:52   Bijgewerkt: 22 maart 2017, 23:15

Na 130 wedstrijden en 49 doelpunten is de indrukwekkende interlandloopbaan van Lukas Podolski ten einde gekomen. De aanvaller nam woensdagavond op de best mogelijk manier afscheid van de Duitse nationale ploeg, door in de oefeninterland tegen Engeland met een wereldgoal te scoren. Nog mooier voor Podolski: zijn treffer bleek het enige doelpunt van de wedstrijd in Dortmund: 1-0.

Dat de vriendschappelijke wedstrijd in het teken stond van Podolski, bleek al voor de wedstrijd. Op de tribunes van het Signal Iduna Park waren schitterende dankbetuigingen te zien en werd de aanvaller op meerdere manier geëerd. Bovendien mocht de speler van Galatasaray voor de wedstrijd een afscheidspraatje houden, iets wat zijn afscheid nog meer cachet gaf.

Het afscheid van de aanvaller was het mooiste van het duel tussen Duitsland en Engeland, dat verder maar weinig spektakel bood. In de eerste helft raakte Adam Lallana de paal namens Engeland en miste Dele Alli een grote kans oog in oog met Marc-André Ter Stegen. Verder gebeurde er weinig in de wedstrijd, totdat Podolski in de 69ste minuut zijn linkervoet tegen het leder zette. Het was hét hoogtepunt van een verder gezapige oefenwedstrijd in Dortmund. [photo,105419,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen