De Koning ontslagen als trainer van Go Ahead Eagles

22 maart 2017, 09:47   Bijgewerkt: 22 maart 2017, 10:14

Go Ahead Eagles heeft trainer Hans de Koning ontslagen. Reden daarvoor zijn de aanhoudend tegenvallende resultaten, zo meldt de club woensdag via de officiële website. Go Ahead is momenteel de hekkensluiter in de Eredivsie.

De Koning was sinds maart vorig jaar hoofdtrainer van Go Ahead Eagles. Onder zijn leiding werd promotie naar de Eredivisie afgedwongen, maar daar bevindt de club zich momenteel in de gevarenzone. In de laatste vijf wedstrijden werd één punt gepakt. Voor de clubleiding van Go Ahead een reden om tot ontslag over te gaan. De club hoopt zo snel mogelijk een opvolger aan te stellen. Tot die tijd nemen assistent-trainers Harry Decheiver en Michel Boerebach de honneurs waar.

Technisch manager Dennis Bekking zegt dat het een nieuw gezicht voor de groep meer kans geeft op handhaving. "De resultaten van de afgelopen maanden gaven geen reden aan te nemen dat de neerwaartse spiraal omgebogen zou worden. Als club zijn we dan ook van mening dat dit besluit, hoe moeilijk ook, de kansen op directe of indirecte handhaving vergroot", legt hij uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen