FC Utrecht verlengt contract langdurig uitgeschakelde Strieder

21 maart 2017, 18:59

FC Utrecht en Rico Strieder gaan nog een jaar met elkaar door. De optie die de club had om het contract van de middenvelder te verlengen is benut, zo meldt de club zelf op haar website. Opvallend is dat de Duitser heel 2017 nog niet speelde vanwege een kruisbandblessure en waarschijnlijk ook dit seizoen niet meer in actie zal komen.

Erik ten Hag kent echter de kwaliteiten van Strieder. "Rico heeft zich in Utrecht op een zeer positieve wijze gemanifesteerd. Hij heeft bewezen een absolute toegevoegde waarde te zijn voor de ploeg. Dat de optie in zijn contract nu wordt gelicht, geeft Rico een extra steun in de rug tijdens zijn revalidatie. Het is voor zowel hem als de club een prettig vooruitzicht dat hij in het seizoen 2017/2018 opnieuw deel uitmaakt van FC Utrecht."

Strieder is bezig aan zijn tweede seizoen bij FC Utrecht, nadat hij overkwam van het tweede elftal van Bayern München. Tot dusver speelde hij zestig duels voor de Domstedelingen. Hierin scoorde hij vier keer en gaf hij ook nog eens vier assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen