Armenteros verlengt bij Heracles, Bruns vertrekt

Armenteros verlengt bij Heracles, Bruns vertrekt

21 maart 2017 – Heracles Almelo gaat verder met Samuel Armenteros. De Overijsselse club heeft de optie in het contract van de Zweedse spits gelicht, waardoor deze nu tot de zomer van 2018 vastligt in het Polman Stadion. Er zijn onderhandelingen gestart voor een langere verbintenis.In januari 2013 verliet Armenteros Heracles Almelo voor een transfer naar Anderlecht, maar doorbreken deed hij daar niet en via Feyenoord, Willem II en FK Karabakh keerde hij afgelopen zomer terug bij Heracles. Hij scoorde deze jaargang dertien keer in 22 eredivisieduels.

Ook is de optie in de verbintenis van Reuven Niemeijer gelicht, waardoor ook hij tot medio 2018 in Almelo blijft. Gor Agbaljan krijgt na zijn achillespeesblessure een herkansing, hij ontvangt een nieuw eenjarig contract met een optie voor nog een seizoen.

Bruns vertrekt

Thomas Bruns vertrekt deze zomer wel uit Almelo. De club had hem een nieuw contract aangeboden, maar de 25-jarige middenvelder heeft aangegeven na 6,5 jaar Heracles toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Bruns speelde 172 wedstrijden in de Eredivisie voor Heracles en scoorde daarin 24 keer.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 22 juli 2019

  2. zondag 21 juli 2019

  3. zaterdag 20 juli 2019