Roma herovert mede dankzij assist Strootman tweede plek

19 maart 2017, 22:39

AS Roma heeft ondanks een vroege achterstand een eenvoudige 3-1 zege geboekt op Sassuolo. Kevin Strootman was belangrijk bij de Romeinen met een assist. De ploeg neemt hierdoor de tweede plek weer over van SSC Napoli. 

Sassuolo (met Timo Letschert in de basis) kwam in Rome al vroeg op voorsprong dankzij een hele fraaie treffer van Grégoire Defrel. Met links veegde hij de bal bijna achteloos heel fraai in de verre bovenhoek. Na dik een kwartier maakte AS Roma alweer gelijk. De bal kwam voor de voeten van Leandro Daniel Paredes, die vanaf twintig meter heerlijk uithaalde. Op slag van rust werd het ook nog 2-1. Letschert was Stephan El Shaarawy kwijt, die zelf niet tot scoren wist te komen, maar uit de rebound was het alsnog Mohammed Salah die scoorde.

Na de pauze - toen Letschert gewisseld was - had ook Strootman kunnen scoren, maar de middenvelder zag zijn inzet fraai gepareerd worden door Andrea Consigli. De doelman had even later ook een geweldig antwoord op een volley van Edin Dzeko. Even later was de inzet van de Bosniër wel doeltreffend. Hij combineerde fraai met Strootman en tekende vervolgens voor de 3-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen