Duits baalt van snelle gelijkmaker: "Weer opnieuw beginnen"

19 maart 2017, 18:21

Go Ahead Eagles kende in eigen huis een prima start van de IJsseldeltaderby, maar ging toch de boot in. PEC Zwolle won met 1-3 in de Adelaarshorst, maar volgens Sander Duits valt niemand binnen de ploeg van de hekkensluiter iets te verwijten.

"Ik denk dat we er alles aan gedaan hebben", vertelt de middenvelder na afloop tegenover RTV Oost. "Of het goed genoeg was? Dat niet. We begonnen goed, alleen twee minuten later lag hij er alweer bij ons in. Dan kan je weer opnieuw beginnen. Je kon zien dat we graag wilden. Het enthousiasme spatte er af, maar het vernuft ontbrak een beetje. Zij hebben de beste kansen gehad. Theo Zwarthoed redde een aantal keren goed. Uiteindelijk is op de uitslag weinig af te dingen."

Voor Duits is het duidelijk dat er op een specifiek onderdeel getraind moet worden de komende weken. "Vaak als wij een corner of een ingooi hadden, komt er een kans aan onze eigen kant. Hoe dat kan? Al sla je me dood. Ik denk dat de organisatie gewoon beter moet als de bal eruit valt, want blijkbaar valt-ie elke keer bij hen. Het kan niet zo zijn dat elke corner of ingooi voor ons een kans tegen wordt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen