Isimat-Mirin: "Cocu vond dat ik te veel aan het slapen was"

17 maart 2017, 10:02

Nicolas Isimat-Mirin komt dit seizoen steeds meer tot bloei bij PSV. De verdediger is een soort ruwe diamant, die door coach Phillip Cocu geslepen wordt. Hij is namelijk wispelturig, maar heeft veel potentie. De 25-jarige Fransman stelt dat zijn trainer hem soms flink wakker heeft moeten schudden.

Isimat-Mirin was eerst niet zeker van zijn plek, maar is inmiddels een vaste waarde geworden bij PSV. In december kreeg Daniel Schwaab nog even de voorkeur boven de Fransman. "Cocu vond dat ik op de training en soms in de wedstrijd te veel aan het slapen was. In de winterstop tijdens het trainingskamp in Spanje hebben we het daar uitgebreid over gehad", zegt Isimat-Mirin in gesprek met de NOS. "Cocu is geen grote prater, maar wel een hele slimme man. Hij laat je over dingen nadenken."

"Ik ben hard blijven werken om mijn plek terug te verdienen. Het is logisch dat je bij een grote club als PSV je plek kan verliezen. Ik werk nu nog harder, ook in de gym, om mezelf beter te maken", vervolgt Isimat-Mirin, die in 2014 overkwam van AS Monaco. Eerst als huurling, maar later tekende de verdediger een contract tot 2019 bij PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen