Falcao haakt geblesseerd af voor return tegen Man City

15 maart 2017, 22:49

AS Monaco moet vanavond in het eigen Stade Louis II, in de return van de achtste finales van de Champions League, tegen Manchester City een 5-3 nederlaag uit de heenwedstrijd goedmaken. Daarvoor heeft de equipe uit het prinsdom wel een enorme tegenvaller te verwerken gekregen.

Radamel Falcao ontbreekt vanavond bij AS Monaco. De Colombiaanse spits, in de eerste ontmoeting nog twee keer trefzeker, is absent vanwege een blessure. Valere Germain vormt daarom de voorhoede met de talentvolle Kylian Mbappe. In de defensie wordt de geschorste Kamil Glik vervangen door Jemerson.

Bij Manchester City begint Yaya Touré op de bank. Fernandinho is in de return de controlerende middenvelder bij de Engelse club. Drie weken geleden speelde de Braziliaan nog als linksback, maar die rol is deze keer weggelegd voor Gaël Clichy.

Opstellingen

AS Monaco: Subasic; Sidibé, Raggi, Jemerson, Mendy; Silva, Fabinho, Bakayoko, Lemar; Germain, Mbappe

Manchester City: Caballero; Sagna, Stones, Kolarov, Clichy; Fernandinho; Sterling, Silva, De Bruyne, Sané; Agüero

Fernando Torres en Stefan Savic starten als reserve bij Atlético Madrid, dat in het Estadio Vicente Calderón een 4-2 voorsprong verdedigt tegen Bayer Leverkusen. Torres raakte twee weken geleden geblesseerd aan zijn hoofd en moest een nacht doorbrengen in het ziekenhuis. Savic brak afgelopen weekeinde tegen Granada CF zijn neus, al zou hij wel kunnen spelen met een beschermend masker.

Opstellingen

Atlético Madrid: Oblak; Vrsaljko, Godin, Gimenez, Lucas; Koke, Saul, Thomas, Carrasco; Griezmann, Correa

Bayer Leverkusen: Leno; Hilbert, Jedvaj, Dragovic, Wendell; Brandt, Baumgartlinger, Kampl, Bellarabi; Chicharito, Volland

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen