Bond weert Rostov uit eigen stadion om slecht veld

Bond weert Rostov uit eigen stadion om slecht veld

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

15 maart 2017 – De laatste keer dat FC Rostov een competitiewedstrijd in het eigen Stadion Olimp 2 verloor, was op 2 mei 2015. Op die dag was Terek Grozny in Rostov aan de Don met 0-1 te sterk. De daaropvolgende 26 thuisduels in de Russische liga leverden altijd minimaal één punt op voor Rostov, maar voorlopig kan het niet bogen op de sterke thuisvorm.

Wegens de staat van de grasmat in het Stadion Olimp 2 heeft de Russische voetbalbond woensdag besloten dat Rostov totdat de tekortkomingen zijn weggewerkt niet meer in eigen stadion mag spelen. Manchester United-manager José Mourinho toonde zich vorige week al niet enthousiast over het veld van Rostov. "Ik herinner me deze velden nog uit mijn kindertijd, maar dat waren amateurvelden in Portugal", zei de Portugees na de eerste ontmoeting met Rostov in de achtste finales van de Europa League. Dat duel eindigde in 1-1, de return is morgen (donderdag) op Old Trafford.

Naast Rostov mag Rubin Kazan, om dezelfde reden en tot nader order, geen thuisduels meer spelen.

Reacties

gerelateerd