Poulsen geniet van Schöne en 'Bergkamp-achtige' Dolberg

15 maart 2017, 15:50

Christian Poulsen gaat er donderdagavond rond 21.00 uur even goed voor zitten. De Deense middenvelder speelde in zijn carrière voor zowel FC Kopenhagen en Ajax en is dus zeer nieuwsgierig hoe deze ploegen het er tegen elkaar vanaf gaan brengen in de achtste finale van de Europa League. Kopenhagen verdedigt in Amsterdam een 2-1 zege.

Een duidelijke voorkeur voor een ploeg heeft Poulsen naar eigen zeggen niet. "Het voelt alsof ik met één been in Kopenhagen sta en met het andere been in Amsterdam. Waar ik vooral naar uitkijk is de wedstrijd zelf, een botsing tussen twee verschillende speelstijlen", zegt de middenvelder tegen Ajax TV. Hij kijkt met positieve gevoelens terug op zijn Ajax-periode. "Ik heb een fantastische tijd gehad en Amsterdam en volg de prestaties van de club nog op de voet. Ik heb er ook nog goede contacten. Ik hoop dat ze dit jaar weer kampioen worden."

In het bijzonder houdt Poulsen de verrichtingen van landgenoten Lasse Schöne en Kasper Dolberg in de gaten. Van Schöne geniet hij echt. "Eerst zag ik dat hij op zijn retour was. Er waren vraagtekens wat betreft zijn toekomst. Daarna heeft hij een geweldige comeback gemaakt. Ik word er blij van als we over hem praten. Over zijn spel en over hoe belangrijk hij is voor het team. Hij lijkt ook erg gelukkig met zijn rol. Ik vind het mooi om zijn ontwikkeling te zien", stelt Poulsen, die ook lovend is over Dolberg. "Ik heb gehoord dat hij een geweldig karakter heeft. Hij is natuurlijk nog jong, maar zijn doelpunten en bewegingen maken hem een zeer interessante speler. Hij doet me denken aan Dennis Bergkamp."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen