Shakespeare trots: "Verdienen het om hier te staan"

15 maart 2017, 06:54

Craig Shakespeare was dinsdagavond ontzettend trots op Leicester City na het behalen van de kwartfinales in de Champions League. De ploeg wist in eigen huis Sevilla uit te schakelen door met 2-0 te winnen na een 2-1 verliespartij in Sevilla. "We hebben één van de beste teams in Europa uitgeschakeld."

Shakespeare maakte tegen Sevilla zijn debuut in de Champions League als hoofdcoach van Leicester City. Hij zag dat zijn ploeg de vooraf besproken tactiek goed uitvoerde. "De spelers vinden het prettig om vroeg druk te zetten. We zijn een betere ploeg wanneer we dat doen. Het hele idee was om Sevilla het in de eerste vijftien minuten zo lastig mogelijk te maken", stelde de manager in gesprek met BT Sport.

De grootste bedreiging voor de overwinning van Leicester kwam toen Steven N'Zonzi mocht aanleggen voor een strafschop. Doelman Kasper Schmeichel wist, net als in de heenwedstrijd, de strafschop te stoppen. "Kasper stond er toen we hem het meest nodig hadden. We hebben één van de beste teams in Europa uitgeschakeld en kunnen ontzettend trots zijn", aldus Shakespeare, die niet met de eer wilde gaan strijken. "Dit zijn nog maar drie wedstrijden. We zullen vast wel weer een obstakel tegenkomen, maar vanavond ga ik genieten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen