Simeone kan tegen Leverkusen weer beschikken over Torres

14 maart 2017, 21:59

Fernando Torres keert terug in de selectie van Atlético Madrid voor de wedstrijd tegen Bayer Leverkusen in de Champions League. De Spaanse aanvaller liep begin maart tijdens het duel met Deportivo la Coruña een hoofdblessure op en moest een nacht in het ziekenhuis blijven ter controle. Afgelopen week hervatte hij de training.

Diego Simeone maakte dinsdag tijdens de persconferentie bekend dat Torres in principe fit genoeg is om tegen Bayer Leverkusen te kunnen spelen. Atlético moet in eigen huis een 4-2 voorsprong op de Duitsers zien te verdedigen. "We hebben weliswaar gewonnen in Duitsland, maar we hadden het ook een paar keer heel lastig. Dit soort wedstrijden zijn altijd moeilijk en dat zeg ik niet alleen door wat er in Barcelona is gebeurd", aldus de trainer.

Ondanks de goede uitgangspositie van de Spanjaarden is Simeone er niet gerust op. "Ik ben ongerust over alles. Een voetbalwedstrijd heeft heel veel aspecten waardoor alles ineens totaal kan veranderen. Je moet op iedere situatie voorbereid zijn", aldus de trainer, die nog niet precies weet met welke elf hij gaat beginnen. "Ik bekijk welke kwaliteiten van mijn spelers het beste van pas zullen komen. Woensdag neem ik een besluit."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen