Bayern bindt verdediger, Hertha neemt juridische stappen

14 maart 2017, 19:38

Bayern München heeft Marco Friedl langdurig aan zich weten te binden. De Duitse Rekordmeister laat via de officiële clubkanalen weten dat het de jeugdinternational van Oostenrijker tot de zomer van 2021 heeft vastgelegd.

De jonge verdediger speelt momenteel nog in de A-junioren bij Bayern, maar traint al regelmatig mee met de eerste selectie van coach Carlo Ancelotti. Omdat de jongeling zich goed ontwikkeld heeft, beloont Bayern hem met een meerjarig contract.

Hertha

Ondertussen is er bij Hertha BSC heel ander nieuws te melden. De subtopper uit Berlijn heeft juridische stappen genomen tegen de rechts-populistische partij AfD. De hoofdstedelingen eisen dat deze politieke partij een foto van Twitter verwijdert. Het gaat hierbij om een foto van Marvin Plattenhardt, de matchwinner van het duel met Borussia Dortmund (2-1 winst) van vorige week, die niet wist dat hij met een AfD-lid op de foto ging. Hertha vindt het daarom niet rechtvaardig dat de politieke partij de foto gedeeld heeft. Plattenhardt verzocht al via social media om de afbeelding te weg te halen. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen