VVV wint zakelijk, ook subtop kent uitstekende avond

13 maart 2017, 22:00   Bijgewerkt: 13 maart 2017, 22:13

Ook in de dertigste speelronde van de Jupiler League heeft VVV-Venlo geen fout gemaakt in de Jupiler League. De trotse koploper speelde niet sprankelend, maar nam wel de volle buit mee bij FC Den Bosch: 0-2. Ondertussen bleef de subtop foutloos en speelden Jong Ajax en FC Volendam met 1-1 gelijk. SC Cambuur haalde met 2-7 uit bij FC Oss, terwijl Albert Gudmundsson de Lichtstadderby besliste.

VVV wint zakelijk

VVV-Venlo stevent af op het kampioenschap in de Jupiler League, maar maakte maandagavond in de eerste helft tegen FC Den Bosch geen beste indruk. De ploeg van Maurice Steijn wist niet te scoren in het saaie eerste bedrijf, maar sloeg vervolgens in de slotfase wel toe. De belangrijke Vito van Crooy brak twintig minuten voor tijd de ban en tien minuten later gooide de koploper het duel in het slot. Een verzilverde penalty van Clint Leemans haalde de spanning weg uit het duel: 0-2.

MVV Maastricht heeft gedaan wat het moest doen, namelijk winnen van Jong FC Utrecht. Het duurde lang voordat de thuisclubs de 1-0 maakte, dat gebeurde door toedoen van invaller Patrick N'Koyi op het uur. Kort daarna gooide Joeri Schroyen het duel met de 2-0 in het slot, maar daarmee kwam de doelpuntenproductie nog niet tot stilstand. Jan-Willem Tesselaar (Utrecht), Pieter Nys en Emrullah Güvenc zorgden voor een 4-1 eindstand.

Hattricks Gudmundsson en Van de Streek

De Lichtstadderby tussen FC Eindhoven en Jong PSV was maandagavond een eenzijdige bedoening en dat was te danken aan één man: Albert Gudmundsson. De IJslander is de laatste weken uitstekend op dreef en dirigeerde Jong PSV in de derby naar een ruime 0-5 zege. Hij maakte twee doelpunten voor de pauze en zette na de doelwissel ook de derde goal op het bord. In de absolute slotfase waren ook Jurgen Locadia en Justin Lonwijk doeltreffend.

Almere City blijft in het spoor van de topzes, dankzij een zorgeloze avond tegen FC Dordrecht. Aanvalskoppel Soufyan Ahannach en Sherjill MacDonald hielpen de nummer zeven van het klassement aan een 3-0 zege. Laatstgenoemde was tweemaal doeltreffend. Ook NAC Breda heeft de punten gepakt in de dertigste speelronden, door op visite bij Fortuna Sittard in de tweede helft toe te slaan. Bart Meijers en James Horsfield stelden de punten veilig in Limburg. 

Weer winst De Graafschap

En dat is vijf. De Graafschap heeft de winnende vorm eindelijk te pakken in de competitie. Een geweldige vrije trap van Bryan Smeets en een goal van Anthony van den Hurk, die afgelopen weekend nog een hattrick maakte, hielpen de ploeg van Henk de Jong aan een 0-2 overwinning op Helmond Sport. Ondertussen won RKC Waalwijk met 2-3 bij hekkensluiter Achilles '29 en gaf Telstar een 2-0 voorsprong uit handen tegen FC Emmen: 2-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen