McClaren voor tweede keer ontslagen bij Derby County

12 maart 2017, 23:29

Steve McClaren is voor de tweede keer in zijn loopbaan ontslagen als manager van Derby County. De 55-jarige oefenmeester moet boeten voor de magere resultaten van de Championship-club en ook houdt de clubleiding hem verantwoordelijk voor de onrust binnen de selectie.

McClaren begon in september 2013 aan zijn eerste termijn als manager van Derby County, maar werd in mei 2015 aan de kant gezet. De club waar hij als speler ook al actief was, gaf hem in oktober 2016 een nieuwe kans. Ditmaal moet hij al na vijf maanden zijn koffers pakken. Derby County staat tiende in het Championship en is tien punten verwijderd van de play-offs om promotie naar de Premier League. Vrijdag verloor de ploeg met 3-0 bij Brighton.

Als bondscoach van Engeland greep McClaren met zijn team naast kwalificatie voor Euro 2008, waardoor hij in dat land een toekomst als trainer wel leek te kunnen vergeten. McClaren kwam naar Nederland om FC Twente te trainen, waar hij zich revancheerde met het veroveren van de landstitel in 2010.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen