Janssen: "Het is prachtig hoe het publiek me steunt"

Janssen: "Het is prachtig hoe het publiek me steunt"

12 maart 2017 – Vincent Janssen is blij met het publiek van Tottenham Hotspur. De spits maakte zondag, in de met 6-0 gewonnen FA Cup-kwartfinale tegen Millwall FC, zijn eerste velddoelpunt voor de Londense club.



Janssen mocht een kwartier voor tijd invallen voor Dele Alli en kwam vijf minuten later op het scoreformulier. "Ik was blij dat ik mocht invallen en speeltijd kreeg. Ik kreeg een mooie pass van Son, zag de ruimte en gelukkig ging de bal erin. Ik ben blij met mijn doelpunt", aldus Janssen op de clubwebsite. Blij voor hem waren ook zijn ploeggenoten en de Spurs-fans.

"Natuurlijk is het leuk dat iedereen blij voor mij is. Ik heb hier hard voor gewerkt en eindelijk is het gelukt", vervolgt Janssen. "Het publiek is fantastisch, dat is wat je als voetballer wil horen. Dank aan het publiek, want het was echt heel mooi. Het is prachtig hoe ze me steunen, daar heb ik waardering voor. Het is fijn voor een speler om je naam te horen. Het is een zware tijd geweest, maar dat is voetbal. Maar als je hard blijft werken, krijg je uiteindelijk ook kansen."

Mogelijk komt Janssen in de laatste maanden van het seizoen nog vaker in actie voor Tottenham, aangezien Harry Kane tegen Millwall uitviel met een enkelblessure. Manager Mauricio Pochettino houdt er rekening mee dat hij dit seizoen niet meer over de spits kan beschikken.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 3 april 2020

  2. donderdag 2 april 2020

  3. woensdag 1 april 2020