Wijnaldum legt met gelijkmaker basis voor zege op Burnley

12 maart 2017, 19:02

Met zijn vijfde treffer van dit Premier League-seizoen heeft Georginio Wijnaldum de basis gelegd voor een overwinning van Liverpool op Burnley FC. De formatie van manager Jürgen Klopp won zondag op het eigen Anfield met 2-1 van de middenmoter.

Omdat het achterin goed stond bij Burnley kwam Liverpool in de eerste helft maar mondjesmaat tot kansen. De bezoekers kwamen bovendien al in de zevende minuut op voorsprong via Ashley Barnes. 0-1 leek ook de stand bij rust te worden, maar vlak voor de pauze herstelde Wijnaldum het evenwicht. De Oranje-international kreeg een voorzet van Divock Origi vanaf de linkerflank aanvankelijk niet goed onder controle, maar had in tweede instantie wel succes en maakte de 1-1.

Door toedoen van Emre Can bleven de punten uiteindelijk in Liverpool. De Duitser ramde de bal in de 61ste minuut van buiten het strafschopgebied in het doel en zorgde daarmee voor de 2-1 eindstand. Liverpool heeft nu één punt minder dan de gedeelde nummers twee Tottenham Hotspur en Manchester City, al hebben die twee clubs wel nog een wedstrijd tegoed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen