Memphis steelt met wereldgoal de show tegen Toulouse

12 maart 2017, 21:36

Memphis Depay had het zondag weer op zijn heupen in het shirt van Olympique Lyon. De Nederlandse aanvaller had met twee doelpunten een groot aandeel in de 4-0 thuiszege van zijn werkgever op middenmoter Toulouse.

Memphis zorgde acht minuten voor tijd op weergaloze wijze voor de 4-0. De speler die afgelopen transferperiode voor 16 miljoen euro werd overgenomen van Manchester United draaide zich in de middencirkel weg bij zijn tegenstander, zag dat de doelman van Toulouse ver voor zijn doel stond en schoot de bal vervolgens van ongeveer vijftig meter afstand tegen de touwen.

In de 53ste minuut had Memphis ook al de 3-0 voor zijn rekening genomen. Ditmaal schoof hij het leder in het doel na een mooie pass van Christophe Jallet, die zelf negen minuten voor rust de score opende. Memphis, die nu vijf keer heeft gescoord in de Ligue 1, gaat ook de boeken in als assistgever bij de 2-0 van Gnaly Cornet, al vestigde vooral de doelpuntmaker zelf de aandacht op zich met een solo en prachtige afronding.

Door de ruime zege verstevigt Olympique Lyon haar vierde plaats in de Ligue 1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen