Inter boekt na snelle hattrick Icardi monsterzege op Atalanta

12 maart 2017, 17:36

Internazionale heeft in de strijd om Europees voetbal zeer goede zaken gedaan. De ploeg van Stefano Pioli won met maar liefst 7-1 van Atalanta Bergamo. Daardoor gaat Inter de ploeg voorbij op de ranglijst en bezet momenteel de vierde plaats.

Mauro Icardi had binnen een half uur al een zuivere hattrick gescoord. De Argentijn opende de score in de zeventiende minuut en na een strafschop en andermaal een veldgoal was de stand 3-0 in het voordeel van Inter. Ook Ever Banega slaagde erin om drie keer te scoren. Voor rust had de middenvelder er al twee in liggen en na de pauze zorgde hij voor de 7-1 eindstand. Even daarvoor had Roberto Gagliardini al voor de zesde Inter-treffer gezorgd.

Napoli–Crotone

Ook nummer twee Napoli wist zondag drie punten bij te schrijven. In eigen huis werd er met 3-0 gewonnen van Crotone. Lorenzo Insigne opende de score vanaf elf meter en na rust kreeg Napoli opnieuw een strafschop toegekend. Ditmaal was het Dries Mertens die de penalty verzilverde. Twintig minuten voor tijd bepaalde Insigne de eindstand op 3-0. Door de zege wordt de achterstand op koploper Juventus, dat eerder deze speelronde van AC Milan won, weer verkleind tot tien punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen