Galatasaray rekent pas in slotfase af met Gençlerbirligi

11 maart 2017, 19:10

Gemakkelijk ging het zeker niet, maar Galatasaray heeft drie punten gepakt in de thuiswedstrijd tegen middenmoter Gençlerbirligi. Door een doelpunt van Selçuk Inan in de negentigste minuut werd de tegenstander uit Ankara met 3-2 verslagen in de Türk Telekom Arena.

Selçuk Inan was in de vijfde minuut al trefzeker geweest uit een penalty, waarmee hij het evenwicht herstelde na de vroege 0-1 van Abdullah Khalili. Lukas Podolski bracht Galatasaray op slag van rust op 2-1, maar door een rake strafschop van Selçuk Sahin in de 69ste minuut leek Gençlerbirligi een punt te gaan pakken in Istanbul. Twee minuten eerder had zijn ploeggenoot Serdar Gürler overigens nog gefaald vanaf elf meter. Galatasaray leek voor de derde keer op rij puntenverlies te gaan lijden in eigen huis, maar Selçuk Inan voorkwam dat in de slotfase (3-2).

Galatasaray, waar Wesley Sneijder inviel, neemt door de winst de derde plaats in de Super Lig weer over van Fenerbahçe. De ploeg van Dick Advocaat was vrijdag met 2-3 te sterk voor Alanyaspor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen