De toekomst van Hart lijkt niet bij Man City te liggen

10 maart 2017, 08:50

Joe Hart verwacht niet dat er voor hem een toekomst weggelegd is bij Manchester City. De 29-jarige keeper wordt dit seizoen door de Engelse topclub verhuurd aan Torino, maar lijkt komende zomer niet terug te keren in het Etihad Stadium.

Hart kreeg voor de start van het huidige seizoen te horen dat hij niet voorkwam in de plannen van manager Pep Guardiola. "Als je dat gevecht niet gaat winnen, dan heeft het ook weinig zin om ervoor te vechten", aldus Hart tegen de BBC. Hij denkt niet dat het iets persoonlijks is van Guardiola. "Hij doet dat niet om mijn leven te verpesten, hij deed dat omdat het in zijn ogen de beste keuze was voor de ploeg."

Toch heeft zowel Claudio Bravo (33) als Willy Caballero (35) geen onuitwisbare indruk achtergelaten na de exit van Hart, die daar weinig mee kan. De 68-voudig international van Engeland heeft aan dat er nog 'geen communicatie' over zijn toekomst is geweest. Hij wacht af wat er na zijn verhuurperiode in Turijn zal gebeuren. "Ik ken de Premier League goed, maar het is niet zo dat deze competitie echt mijn voorkeur heeft. Ik wil gewoon spelen voor een club die mij waardeert als eerste keeper", besluit Hart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen