FC Kopenhagen-trainer: "Ik vind 2-1 een eerlijke uitslag"

9 maart 2017, 23:58

FC Kopenhagen-coach Stale Solbakken baalt van de manier waarop Ajax donderdag de 1-1 kon maken in het eerste deel van het tweeluik in de achtste finales van de Europa League. Desondanks noemt de oefenmeester de 2-1 zege van zijn elftal in het eigen Parken Stadion terecht.

Kopenhagen begon goed aan de partij en kwam al binnen één minuut met 1-0 voor. Solbakken had graag gezien dat zijn team daarna verder was uitgelopen, maar deze slaagde daar niet in. "In de daaropvolgende twintig minuten lag ons tempo te laag, alsof we in drijfzand liepen", moppert Solbakken op de clubwebsite. Daarna kwam Kopenhagen weer beter in haar spel, maar toch kon Kasper Dolberg in de 32ste minuut 1-1 maken.

"Een vreselijke fout", baalt Solbakken. "Uros (Matic, red.) gokte en liet Klaassen een voorzet richting het strafschopgebied geven. Daarna werd Zanka uit positie getrokken, waardoor Peter Ankersen alleen met Dolberg bleef. Anders had hij nooit gescoord. In de tweede helft begonnen we slecht, maar maakten we wel een doelpunt. We kregen daarna nog mogelijkheden voor de 3-1, al zou dat denk ik niet verdiend zijn geweest. 2-1 is een eerlijke uitslag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen