Davies tekent nieuw contract bij Spurs, Bournemouth beboet

9 maart 2017, 19:25

Ben Davies draagt nog jaren het shirt van Tottenham Hotspur. De 23-jarige verdediger heeft donderdag zijn contract bij de Londense club verlengd tot de zomer van 2021. Davies verruilde Swansea City in 2014 voor Tottenham, waarvoor hij sindsdien 68 officiële wedstrijden speelde.

"Dit is een fantastische club om nu deel van uit te maken en je ziet dat het alleen maar beter wordt", reageert Davies op zijn nieuwe contract, doelend op de huidige tweede plaats van Tottenham in de Premier League. "Als je dit bij de start van mijn loopbaan had voorspeld, dan had ik je waarschijnlijk voor gek verklaard. Ik zou je niet hebben geloofd."

Boete voor Bournemouth

AFC Bournemouth moet een boete van 35.000 Britse pond, ruim 40.000 euro, betalen omdat het zich niet aan de antidopingregels van de FA heeft gehouden. Clubs moeten de trainingslocaties en plaatsen waar spelers zijn doorgeven zodat antidopingagenten weten waar de voetballers te vinden zijn voor een dopingcontrole. Omdat Bournemouth hiermee drie keer in de fout is gegaan, kreeg het een boete opgelegd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen