FC Groningen legt Te Wierik voor drie seizoenen vast

8 maart 2017, 18:33

Mike te Wierik speelt vanaf komend seizoen voor FC Groningen. De verdediger zal de overstap maken van Heracles Almelo naar de Euroborg, zo maken Groningers zelf bekend. Alleen een medische keuring kan een afronding van de transfer nog in de weg zitten, maar dat mag normaal gesproken geen probleem zijn. Volgende week zal hij gepresenteerd worden en zijn handtekening zetten onder een driejarig contract.

"FC Groningen en Heracles zijn vergelijkbare clubs als het gaat om normaal doen en de mouwen opstropen", vertelt de mandekker. "Dat past wel bij mij. Ik vond dit een goed moment om Almelo te verlaten en me als mens en als voetballer in een andere omgeving verder te gaan ontwikkelen. Ik ben er trots op dat FC Groningen belangstelling voor mij toonde. Dat geeft me een goed gevoel."

Momenteel is Te Wierik bezig aan zijn zevende seizoen in Almelose dienst, nadat hij in 2010 overkwam van FC Twente, waar hij de jeugdopleiding had doorlopen. De 24-jarige verdediger speelde inmiddels ruim 153 officiële wedstrijden voor de club uit Overijssel.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen