Update: Vilhena en Feyenoord in beroep tegen schorsing

8 maart 2017, 16:39

De aanklager betaald voetbal heeft Tonny Vilhena een schikkingsvoorstel gedaan voor vier wedstrijden schorsing, waarvan één voorwaardelijk. De middenvelder van Feyenoord en zijn club hebben tot vandaag (woensdag) 15.30 uur de tijd om te reageren op dit voorstel.

Vilhena raakte afgelopen weekend in de Rotterdamse derby tegen Sparta Mathias Pogba met zijn elleboog, maar werd daarvoor niet bestraft. Dinsdag startte de aanklager alsnog een vooronderzoek naar de Feyenoorder en op basis van de videobeelden en de ontvangen verklaringen komt hij tot dit schikkingsvoorstel, meldt de KNVB.

Als Vilhena en Feyenoord het voorstel niet accepteren, de neemt de tuchtcommissie in Zeist de zaak donderdagavond in behandeling.

Update 16:38: Vilhena en Feyenoord in beroep tegen schorsing

Feyenoord en Tonny Vilhena zijn niet akkoord met de straf die de aanklager betaald voetbal de middenvelder wil opleggen. De schorsing van drie duels plus één voorwaardelijk is volgens de club en speler buiten proportioneel, waardoor er donderdagavond een zitting bij de tuchtcommissie in Zeist zal plaatsvinden. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen